Már megint csak a malájoknál jött elő valami, amire irgalmatlan régóta vadászok: Ganador tükör FTO-hoz. Ezeket exportra nem annyira gyártották, újban többnyire csak Japánban lehetett őket megszerezni, az amerikai eBay-en fenn volt egy szem fehérre fényezett jobbos tükör egy szál magában árválkodva, hosszú hónapokon át, mivel azonban a balos párja nem volt meg, szegény eladó vagy ötször tette vissza, mire valaki elvitte. Mivel Malajzia kedvelt landolóhelye a japáni cuccoknak, jó ideje én is napi szinten nézegetem, mi úszik fel arrafelé a felszínre. Így esett, hogy az alábbi pár tükör került elő gombokért (egyébként valami gyilkos ára volt a kér tükörnek újban, legalábbis a karbonból készülteknek)tukrok.JPG

Nem kis szerencsével TTO gyári színkódjára fújt darabokról van szó, vámmal együtt nem volt egyharmad minimálbér a kettő. Amint GXG hazaér a lakatos/fényező körről (küszöbök és hátsó sárvédők javultak), felmennek ők is TTO-ra.

Szerző: leslie_c  2012.10.26. 13:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azfto.blog.hu/api/trackback/id/tr994871341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása